Kachelhout nodig?

Geachte geïnteresseerde via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als u geïnteresseerd bent in kachelhout. Onder kachelhout verstaan wij stammen en takken (vanaf +/- 5cm doorsnee). Wij zagen het hout bij onze klant die er vanaf wil in handzame stukken. Dit zijn stukken die door 1 of 2 sterke personen met of zonder hulpmiddelen verplaatst kunnen worden. Het verder klein zagen en of kloven moet u zelf regelen.

Wanneer bieden wij kachelhout aan? Als onze klant van het hout af wil van de boom of bomen die wij bij hem of haar zagen.

Hoe het werkt. Als onze klant van het hout af wil kijken wij in de lijst welke opgave het meest geschikt is. Wij bellen u dan over het hout, de locatie en of u nog interesse heeft. Hierna zullen wij uw contactgegevens met uw toestemming door geven aan onze klant. U neemt het eventuele hout dus van onze klant over en dus niet van ons!

Afmelden kan door dit zelfde formulier in te vullen en bij de opmerkingen afmelden te schrijven. Wij zullen u dan uit onze lijst verwijderen.

Aanmeldformulier